Shavette Open Scheermes - Goedkoop scheren voor echte mannen! - Straight razor

Verzending

Over verzending

Verzending door PostNL

Nadat wij uw order binnen hebben gekregen, zullen we deze zo snel mogelijk verwerken. Zodra dit gebeurd is, zullen wij uw verzending op de post doen. Gratis verzending voor Nederland en Belgie. De open scheermessen zullen met de postservice van PostNL bezorgt worden. De bezorgdagen van PostNL zijn Dinsdag t/m Zaterdag.

TNT 

 

Indien u afwezig bent bij levering

Geen zorgen het open scheermes word verzonden in een bubbeltjes envelop die door uw brievenbus past. Dit betekend dat u niet thuis hoeft te zijn wanneer uw bestelling bezorgd wordt.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Alle bestellingen worden aan het eind van de dag verzonden. Heeft u de bestelling afgerond voor 16:00 dan kunt u het klassiek open scheermes al de volgende werkdag in uw brievenbus aantreffen. Bij hoge uitzondering duurt de verzending van PostNL langer dan 1 werkdag. In dit geval heeft zal u het scheermes een werkdag later arriveren. Heeft u na 3 dagen uw bestelling nog steeds niet ontvangen. Neemt u dan contact op met ons via ons contact formulier en wij zullen dit uiteraard met u oplossen.

 

Niet goed geld terug

U kunt na aankoop van een openscheermes overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden gedurende 14 dagen. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden.